Preview Mode Links will not work in preview mode

Campuspodden

May 16, 2018

I veckans avsnitt taggar Kajsa och Linnea sommaren. För visst får man sommarfeelings av detta vädret?? Då spelar det nästan ingen roll att alla deadlines närmar sig, eller?

 

 

Campuspodden produceras av karriärföretaget Xamera.

Xamera är karriärföretaget som specialiserar sig på att du ska hitta helt rätt...


May 3, 2018

Efter att ha spelat in många avsnitt på morgonen har Kajsa förberett lite frågor till Linnea om hur hennes morgon egentligen brukar se ut. Det visar sig att deras rutiner skiljer sig en hel del

 

Campuspodden produceras av karriärföretaget Xamera.

Xamera är karriärföretaget som specialiserar sig på att du...


Apr 18, 2018

Stora kläggtestestet

 

Har du också svårt att bestämma vilket klägg du ska välja i baljan på 15-rasten? Följ med oss i detta avsnitt och få tips! Vi beskriver även smakerna och gör det lätt att utesluta, eller hitta sin favorit! MUMS


Apr 4, 2018

Äntligen gästas Campuspodden av Kajsas önskeförening, Liute magiskt! Tova reder ut alla frågor och funderingar Kajsa och Linnea har om en av lius nyaste föreningar. Även om du är Harry Potter fan eller inte borde du verkligen lyssna på detta avsnittet!

 

Campuspodden produceras av...


Mar 21, 2018

Är du också trött på kylan? Vill du också drömma dig bort till sommaren? Prokrastinera med Kajsa och Linnea när de prata som sin längtan till värmen så kanske det råkar slinka ut ett semestertips eller två! Det är ju ändå snart vår så vi kan slippa våra frusna tår!

 

Campuspodden produceras av...